SISI BUBBLE TEA

SISI BUBBLE TEA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 189 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sisi Bubble Tea. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 0:04 I accidentally forgot a drink so I called them and they solved it pretty quickly and the drinks were perfect
17 jun 2022 om 21:24 Er zat een stuk plastic in de grote bubbel tea.
17 jun 2022 om 20:22 Lekkere bubblethea en crêpe pulled chicken heerlijk.
6 jun 2022 om 20:37 Pulled chicken crepe is tasty. The spicy one is really spicy though. Sometimes the spicy sauce is not spreader evenly, so some parts can be very spicy :). I recommend the drink - Dina sour, fresh tea - orange blend, rose and berry.
2 jun 2022 om 21:20 Je krijgt waar voor je geld! De bekers zijn goed gevuld en er zit veel topping in. Ze zijn heerlijk vers. Top!
8 mei 2022 om 23:22 Top zoals altijd! Beste bubble tea van den haag
7 apr 2022 om 9:56 Bubble thea lekker, panecake strawberry verrukkelijk! Watermeloen smaakte t lekkerst.
12 mrt 2022 om 17:02 although I didn't want any ice in our bubble teas, they put ice in anyway.
28 feb 2022 om 15:49 Strawberry milkshake bubble tea zag er niet uit. Smaak was ook niet oke. Daarnaast ook nog eens 3 euro betalen voor bezorging. Bestel in ieder geval niet meer hier. Jammer…
25 feb 2022 om 19:56 Very nice food, and packaging. Definitely worth it.
23 feb 2022 om 9:40 Bezorgtijd kan wat duren, maar geen probleem. Kwaliteit van de bubble tea en pancakes maakt het meer dan goed